top of page

Krav Maga Science Ιούλιος 2021

Η Krav Maga Science, παρουσιάζει το πρόγραμμα μαθημάτων και σεμιναρίων για τον μήνα Ιούλιο.



Ολιγομελή Groups Krav Maga

Από την Δευτέρα 5 Ιουλίου και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη του Ιουλίου από τις 20:00 – 21:00, θα πραγματοποιούνται μεικτά μαθήματα Krav Maga για όλα τα επίπεδα και ηλικίες. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 6 άτομα και η διάρκεια των μαθημάτων θα είναι 60’. Το κόστος συμμετοχής είναι 5€ / μάθημα με προπληρωμή του επόμενου μαθήματος .

Στείλτε email στο kravmagascience@gmail.com και κατοχυρώστε τη συμμέτοχη σας.




Free I.D.F Style Seminar

Παρά τους περιορισμούς και τις δυσκολίες λόγω πανδημίας, η Krav Maga Science σε συνεργασία με την Israeli Elite Krav Maga Federation και τον Master Matan Buchner, σας προσκαλούν εντελώς δωρεάν σε ένα ανοικτό σεμινάριο το Σάββατο 31 Ιουλίου, βασισμένο στα εκπαιδευτικά πρότυπα των σωμάτων ασφάλειας του Ισραήλ. Ο Master Matan Bochner ταγματάρχης της IDF και πρώην στρατιωτικός αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής μονάδας (Lotar), θα σας μυήσει στα μυστικά του πιο σύγχρονου, χρηστικού και αποτελεσματικού συστήματος αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας στον κόσμο. Μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε το Krav Maga και τα οφέλη του από την πιο έγκυρη και έμπειρη πηγή.


Το Σεμινάριο θα διεξαχθεί στο Star Sport Club στη Βούλα, έναν ιδανικό και ασφαλή χώρο, με εύκολη πρόσβαση και ελεύθερο parking.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής ακολουθήστε το link που ακολουθεί.



55 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page