top of page

Krav Maga Science αναγνωρισμένος εκπαιδευτικός συνεργάτης του C-TECC


Η Krav Maga Science στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για αναβάθμιση των εκπαιδευτικών υπηρεσιών ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας πολιτών, εισάγει στην ύλη της την τακτική διάσωση μάχης. Δηλαδή ένα σύνολο κατευθυντήριων οδηγιών και πρακτικών για την διαχείριση τραυματιών κατά την διάρκεια επιχειρήσεων υψηλού κίνδυνου.

Η Krav Maga Science πλέον αποτελεί αναγνωρισμένο εκπαιδευτικό συνεργάτη της Επιτροπής Τακτικής Επείγουσας Φροντίδας Ατυχημάτων C-TECC που ιδρύθηκε αρχικά για να επιταχύνει τη μετάβαση των στρατιωτικών ιατρικών δεδομένων που αντλήθηκαν από τα πεδία μαχών σε τεκμηριωμένη και βέλτιστη πρακτική επιχειρησιακή φροντίδα τραυματία.


Το Tactical Emergency Casualty Care, είναι ένα νέο πρότυπο που χρησιμοποιεί δεδομένα και εμπειρίες από τον στρατό, λαμβάνοντας υπόψη τις διαφορές της εφαρμογής τους στον πολιτικό τομέα. Οι κατευθυντήριες γραμμές TECC ενημερώνονται συνεχώς, χρησιμοποιώντας βέλτιστες ιατρικές πρακτικές βασισμένες σε νέα στοιχεία.


Οι ασκούμενοι της Krav Maga Science θα εκπαιδεύονται εντατικά και μεθοδικά στις κατευθυντήριες γραμμές Tactical Emergency Casualty Care (TECC) με στόχο να αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία διάσωσης και αυτό δάσωσης σε εχθρικά και υψηλού κινδύνου πεδία.



101 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page