top of page

Krav Maga Science Virtual Academy



Η Virtual Academy είναι μια νέα προσπάθεια της Krav Maga Science, βασισμένη στα μέσα που προσφερθεί η σύγχρονη τεχνολογία, αποσκοπώντας στη δημιουργία κατανοητών και οικονομικά προσιτών webinars με αντικείμενο την ασφάλεια σε επίπεδο τρωτότητας και μεθοδολογιών θωράκισης, βασισμένα στα ισραηλινά αλλά και παγκόσμια πρότυπα.

Η θεματολογία είναι δομημένη, με τρόπο που να μπορεί να αφομοιωθεί εύκολα από όλους, προσφέροντας στους συμμετέχοντες τις απαιτούμενες γνώσεις και τα εργαλεία για να εντοπίσουν τα τρωτά σημεία τους και να θωρακίσουν την ζωή τους και την ζωή των δικών τους ανθρώπων.

Τα webinar συνοδεύονται από σημειώσεις, ενώ όσοι ολοκληρώσουν την παρακολούθηση, ανάλογα με το είδος συμμετοχής που έχουν επιλέξει, θα λάβουν ηλεκτρονικό κωδικό για να κατεβάσουν από το site της Krav Maga Science το E- Certificate πιστοποιητικό παρακολούθησης ή θα τους αποσταλεί σε έντυπη μορφή με courier.

Μέσα από το site της Krav Maga Science, σύντομα θα έχετε πρόσβαση έκτος των webinar διαλέξεων και σε μια σειρά από εκπαιδευτικά videos και live streaming. Ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα ανάγνωσης σχετικών βιβλίων και σημειώσεων.

Η Krav Maga science, δεν σταματά να προσαρμόζεται, προσφέροντας αυτό που γνωρίζει καλά. Να μεταδίδει γνώση, με την εγκυρότητα της επιστήμης και την σφραγίδα της εμπειρίας.






87 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page