top of page

Νίκος Κοκαράκης Η Κρήτη Αποκτά Expert Εκπαιδευτή



Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνεται η προαγωγή του εκπαιδευτή Νίκου Κοκαράκη στον Βαθμό του Expert 1 από τον ιδρυτή και επικεφαλής εκπαιδευτή της Krav Maga Science Βασίλη Πετρίδη.


Ο δάσκαλος Νίκος Κοκαράκης αποτελεί υποδειγματικό μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της Krav Maga Science, έχοντας αποδείξει εμπράκτως την αφοσίωση, το πάθος του και τον επαγγελματισμό του. Ο Νικος Κοκαράκης δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο Κρήτης καταφέρνοντας επι σειρά ετών να αναγνωριστεί ως εκπαιδευτής πρότυπο και η σχολή του ως «club of the year» μεταξύ των εκπαιδευτικών κέντρων του δικτύου της Krav Maga Science.


Τηρώντας όλα τα γνωστικά και τεχνικά προαπαιτούμενα του Expert Level o δάσκαλος Νίκος Κοκαράκης, ανήκει πλέον στην κλίμακα των ανώτερων επιπέδων του συστήματος του Krav Maga και των Ισραηλινών συστημάτων αυτοάμυνας και μάχης. Ενώ παράλληλα κατατάσσεται στους πιο υψηλόβαθμους εκπαιδευτές για την Κρήτη.


Σύσσωμη η οικογένεια της Krav Maga Science τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε να συνεχίσει να αντανακλά τη σοβαρότητα και το ήθος και να μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του, στην οικογένεια και τους μαθητές του.



416 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page