top of page

Εξειδικευμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Στα Πρότυπα Της I.D.F



Το IDF Style Training αποτελεί ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο εκπαιδευτικό τμήμα, υψηλών απαιτήσεων, βασισμένο στα εκπαιδευτικά πρότυπα του ισραηλινού στρατού. Το IDF Style Training προσφέρει πιο άμεσες μαχητικές προσεγγίσεις και εξειδικευμένες γνώσεις, βασισμένες αποκλειστικά στην αποτελεσματικότητα.


Αντικειμενικός σκοπός της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής διαδικασίας, είναι ο ασκούμενος να υπερβεί το επίπεδο των βασικών ικανοτήτων αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας, αποκτώντας σωματικά και νοητικά εφόδια αντιμετώπισης πιο σύνθετων απειλητικών και επιθετικών καταστάσεων.


Με την εκπαίδευση να είναι αποκλειστικά προσανατολισμένη στο αποτέλεσμα, ο ασκούμενος αντικαθιστά τις όποιες αναστολές και φοβίες, με μαχητικότητα και αποφασιστικότητα. Στόχος είναι ο έλεγχος και η άμεση εξουδετέρωση του κινδύνου.


Η συγκεκριμένη εκπαιδευτική διαδικασία επεκτείνεται και στον τομέα της προστασίας 3ου προσώπου. Δηλαδή στα τεχνικά και τακτικά εργαλεία που αφορούν τη σωματοφυλακή και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ασφάλεια της οικογένειας και των φίλων σας ή για επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα της ασφάλειας.


Η εκπαίδευση ακολουθεί στρατιωτικά πρότυπα και περιλαμβάνει σκληρή σωματική άσκηση, σωματική επαφή και ρεαλιστικά σενάρια. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση και συγκροτημένο νου.


Εκτός του μαχητικού και τακτικού περιεχομένου, το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαίδευση σε ρεαλιστικές τοποθεσίες, θέματα που αφορούν οχήματα, ένοπλη μάχη, αναρρίχηση και καταρρίχηση, θέματα αντιτρομοκρατίας, ακινητοποίηση, σύλληψη, πρώτες βοήθειας πεδίου, κ.α.


Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων είναι τα 12 άτομα. Απαιτείται να έχουν εμπειρία στο Krav Maga τουλάχιστον ενός έτους, να είναι άνω των 16 ετών, να έχουν λευκό ποινικό μητρώο. Δεδομένου ότι οι θέσεις είναι ελάχιστες, όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα πρέπει να δεσμευτούν ότι θα παρακολουθούν τα μαθήματα ολόκληρη την εκπαιδευτική περίοδο 2023 -2024.


Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη & Πέμπτη 21:00 – 22:00. Η συμμετοχή σας θα πρέπει να εγκριθεί από τον επικεφαλής εκπαιδευτή και να έχετε προμηθευτεί τον απαραίτητο ρουχισμού και εξοπλισμό που αναφέρεται στη λίστα που ακολουθεί.


Η συμμετοχή σας στο IDF Style Training, αποτελεί ένα μοναδικό πλεονέκτημα γνώσεων σε συνδυασμό με πρωτόγνωρες εμπειρίες.


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμέτοχης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Krav Maga Science τηλεφωνικά στο 2114040394 ή μέσω email στο kravmagascience@gmail.com









Λίστα ρουχισμού & Εξοπλισμού

· Τ-Shirt της Krav Maga Science

· Παντελόνι cargo / tactical μαύρου χρώματος

· Παπούτσια εκπαίδευσης (προαιρετικά)

· Πλήρης προστατευτικός εξοπλισμός (γάντια MMA, εξωτερικό σπασουάρ, επικαλαμίδες με κουντεπιέ, μασελάκι, προστατευτικά πήχη)

· Tactical flashlight

· Εκπαιδευτικόμαχαίρι (K25, Training Pro Knife, Rubber, Red, 19963)

· Θήκη πιστολιού

· Αντίβαλλιστικά γυαλιά

· IFAC (ατομικό κιτ πρώτων βοηθειών)

· Πιστόλι Airsoft (μετά το πρώτο εξάμηνο εκπαίδευσης)



281 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page