top of page

Urban Arena Gym Γλυφάδα & Krav Maga Science


Η Krav Maga Science ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το υπερσύγχρονο γυμναστήριο 3.000τμ Urban Arena στο κέντρο της Γλυφάδας. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα ολιγομελή ομαδικά τμήματα ή ιδιαιτέρα ατομικά μαθήματα ισραηλινής αυτοάμυνας Krav Maga και να τα συνδυάσουν τα με τις υπόλοιπες υπηρεσίες εκγύμνασης του Urban Arena.

Παράλληλα θα λειτουργήσει ειδικό τμήμα για παιδιά, επικεντρωμένο στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά τους.


Η επίσημη έναρξη των ομαδικών τμημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου. Τα ιδιαιτέρα ατομικά μαθήματα θα ξεκινήσουν από τις αρχές Σεπτεμβρίου, κατόπιν συνεννόησης. Για δήλωση συμμετοχής στα ομαδικά τμήματα ή ατομικά μαθήματα θα πρέπει να απευθυνθείτε στη γραμματεία του γυμναστηρίου, δεδομένου των ειδικών μέτρων περιορισμού της πανδημίας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Το Krav Maga απευθύνεται σε όλους και είναι η ιδανική λύση σε όλα τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική μας ασφάλεια. Προσφέρει εργαλεία για τη διαχείριση και αντιμετώπιση βίαιων και απειλητικών συνθηκών, με τον πιο απλό, κατανοητό, χρηστικό και πάνω από όλα αποτελεσματικό τρόπο.


Υπεύθυνος εκπαιδευτής: Βασίλης Πετρίδης Krav Maga Expert Level Ιδρυτής & επικεφαλής εκπαιδευτής KMS Israeli Elite Krav Maga Federation Greece & Central Europe Director Security Manager (CBRNe) ΕΚΠΑ Criminal Phycology Specialist ΕΚΠΑ

207 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page