Ομαδικά Μαθήματα 

Baby Agility  3,5 - 5 Ετών 

press to zoom

press to zoom
1/1

Στην συγκεκριμένη ηλικιακή φάση, στόχος της εκπαίδευσης είναι περισσότερο η κατάκτηση των θεμελιωδών προτύπων κίνησης και η γενική βελτίωση του κινητικού ελέγχου, παρά η εκμάθηση τεχνικών αυτοάμυνας με την απόλυτη σημασία τους. Το παιδί σε αυτό το πρώιμο εκπαιδευτικό στάδιο, θα πρέπει να αναπτύξει τη νευρομυική του συναρμογή και φυσική κατάσταση, να αποκτήσει ικανότητα προσανατολισμό στο χώρο, σύνθετη ικανότητα  αντίδρασης, ικανότητα ισορροπίας, ικανότητα προσαρμογής και ρυθμό.

 

Η εκπαιδευτική διαδικασία της Krav Maga Science για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, περιλαμβάνει μια σειρά από παιχνίδια, ειδικά σχεδιασμένα να αναπτύξουν όσα προαναφέραμε ενώ ταυτόχρονα διδάσκουν την βασική κινησιολογία των τεχνικών του Krav Maga.

 

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα τα παιδιά αντιμετωπίζονται ως παιδιά και όχι ως μικροσκοπικοί ενήλικες. Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να αναπτύσσει βίαια ή επιθετικά χαρακτηριστικά στο παιδί, αντίθετα καλλιεργείται η αυτοεκτίμηση, η αυτοπεποίθηση, ο σεβασμός και η αυτοπειθαρχία.

 

Τα οφέλη της εκπαίδευσης στο Krav Maga παιδιών τέτοιας ηλικίας, είναι να μάθουν να προστατεύονται από τον ίδιο τους τον εαυτό, που λόγω της έλλειψης έμπειρων, του μικροσκοπικού τους μεγέθους και του ευαίσθητου  ψυχισμού τους τα καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτα. Πρακτικά το παιδί θα μάθει να αναγνωρίζει και αποφεύγει δυσάρεστες και επικίνδυνες καταστάσεις, να αντιμετωπίζει πειράγματα και bullying στο σχολικό περιβάλλον και να διαχειρίζεται πιθανές σπρωξιές και πτώσεις. 

Συχνότητα μαθημάτων:
2 φορές / εβδομάδα.

 

Διάρκεια:
55 λεπτά.  

 

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα για μια εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων πριν ενταχτούν στο τμήμα.  

Mini Warriors  7 - 12 Ετών

press to zoom

press to zoom
1/1

Η επόμενη ηλικιακή ομάδα είναι οι ηλικίες μεταξύ 7- 12 ετών. Στη συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, η εκπαίδευση ως βασικό στόχο έχει την ανάπτυξη της κινητικής συναρμογής, την αίσθηση προσανατολισμού στο χώρο, την ισορροπία, την σύνθετη αντίδραση και τον ρυθμό. Τα παιδιά μέσω της εκπαίδευσης στο Krav Maga, έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν νέες δεξιότητες και να αξιολογήσουν τις ικανότητες τους. Το παιδικό Krav Maga, ακολουθεί ύλη παρόμοια με την ύλη των ενήλικων ασκούμενων, προσαρμοσμένη όμως στις ανάγκες, την ηλικία, τον ψυχισμό και το μέγεθος των παιδιών.  

 

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα παιδιά αυτών των ηλικιών περνάνε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους στο σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον, οι τεχνικές και οι τακτικές αυτοάμυνας που διδάσκονται στην Krav Maga Science, είναι σχεδιασμένες ώστε να μην διατρέχει το παιδί κίνδυνο να τραυματίσει σοβαρά κάποιο άλλο παιδί. Παράλληλα το παιδί μαθαίνει να μην παίρνει περιττά και ανούσια ρίσκα.

 

Η εκπαίδευση παιδιών στο Krav Maga τα κάνει να αισθάνονται σίγουρα για τον εαυτό τους, να χειρίζονται  βίαιες και επιθετικές καταστάσεις στο σχολείο και να λαμβάνουν αποφάσεις υπό πίεση και stress.

 

Όσο αφορά την ασφάλεια, αυτοπροστασία και αυτοάμυνα παιδιών από απειλές και επιθέσεις από μεγαλύτερης ηλικίας άτομα, η Krav Maga Science δίνει μεγαλύτερη σημασία στο να μάθουν τα παιδιά να προλαμβάνουν. Αναγνωρίζοντας, αποφεύγοντας, διαφεύγοντας ή καλώντας βοήθεια.

Συχνότητα μαθημάτων:
2 φορές / εβδομάδα.

 

Διάρκεια:
50 λεπτά.  

 

Δεν υπάρχει κόστος εγγραφής και τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα για μια εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων πριν ενταχτούν στο τμήμα.

Krav Maga Seasson Class

press to zoom

press to zoom
1/1

Τα ομαδικά εκπαιδευτικά προγράμματα της Krav Maga Science, ξεκινούν στις αρχές Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται στα μέσα Ιουλίου. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την εκπαιδευτική  μεθοδολογία της Krav Maga Science και να αποκτήσουν μια πρώτη εμπειρία του συστήματος, παρακολουθώντας για μια εβδομάδα τα μαθήματα εντελώς δωρεάν. Η ημερομηνία έναρξης της σεζόν δεν είναι περιοριστική, δεδομένου ότι η εκπαιδευτική ύλη επαναλαμβάνεται, ενώ υπάρχουν πάνω από ένας εκπαιδευτής σε κάθε τμήμα.  Παρόλα αυτά η Krav Maga Science για διασφάλιση της ποιότητας και του αποτελέσματος, διατηρεί τα τμήματα της με χαμηλό αριθμό συμμετεχόντων.  

Η εκπαιδευτική μας ύλη, βασίζεται στις τεχνικές και τακτικές αρχές του συστήματος, με προσθήκη σύγχρονων στοιχείων, βασισμένα στην εγκληματολογική ψυχολογία, για μεγίστη κατανόηση των μηχανισμών της βίας και του εγκλήματος και στην νευροεπιστήμη της Μάθησης για πιο γρήγορη και μόνιμη κατάκτηση των τεχνικών και γνωστικών αντικειμένων.

 

Οι εγκαταστάσεις της Krav Maga Science, τηρούν ιδιαίτερα ψιλά πρωτοκόλλα ασφάλειας και υγιεινής. Γίνονται συχνές Μικροβιοκτονίες από ειδικό εγκεκριμένο συνεργείο, οι χώροι και ο εξοπλισμός απολυμαίνονται καθημερινά και ενδιάμεσα στα τμήματα με πιστοποιημένα προϊόντα. Ο χώρος έχει φυσικό αερισμό και κλιματισμό για τον έλεγχο της ιδανικής θερμοκρασίας ανάλογα την εποχή.   Το δάπεδο του χώρου εκπαίδευσης, διαθέτει προστατευτικό Tatami πάχους 2 εκ. Ενώ στον χώρο απαγορεύονται τα παπούτσια.

Αν θέλετε η εκπαίδευση σας στην αυτοάμυνα, εκτός από άρτια, ολοκληρωμένη και αποτελεσματική, να έχει και το ανάλογο ποιοτικό περιβάλλον, τότε η Krav Maga Science αποτελεί για σας την καλύτερη επιλογή.   

Συχνότητα μαθημάτων:
2 - 4 φορές / εβδομάδα.

 

Διάρκεια:
50 λεπτά.  

Δεν υπάρχει εγγραφή και οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα για μια εβδομάδα δοκιμαστικών μαθημάτων πριν ενταχτούν στο τμήμα.  

I.D.F. Style Krav Maga Training

press to zoom

press to zoom
1/1

H Krav Maga Science με την καθοδήγηση του Master Matan Bochner, επικεφαλής  της Elite Krav Maga Federation και πρώην αξιωματικού της Αντιτρομοκρατικής του Ισραήλ (LOTAR). Δημιούργησαν ένα ειδικό τμήμα με εκπαιδευτική ύλη και μεθοδολογία στα πρότυπα της εκπαίδευσης των στρατιωτών της IDF.  

Το Krav Maga ανεξάρτητα από το αν έχει προσαρμοστεί και εξελιχθεί σε ένα σύστημα αυτοάμυνας για πολίτες, στον πυρήνα του δεν παύει να είναι ένα ιδιαίτερα επιθετικό, βίαιο και θανατηφόρο στρατιωτικό σύστημα μάχης σώμα με σώμα. Η ίδια η φύση του Krav Maga κάνει αδύνατη τη διοργάνωση αγώνων ή οποιαδήποτε άλλη σύγκριση με μαχητικό σπορ ή πολεμική τέχνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι ασκούμενοι πολίτες του Krav Maga να έχουν ελάχιστη ή καθόλου μαχητική εμπειρία.

Η πιο συνήθης πρακτική είναι οι ασκούμενοι να μάχονται μεταξύ τους με περιορισμούς στις επιθετικές και αμυντικές τεχνικές που έχουν δικαίωμα να εφαρμόσουν. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς τι σοβαρούς τραυματισμούς μπορούν να υποστούν οι ασκούμενοι κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης αν τους επιτραπεί η απολυτή και άνευ περιορισμών ή κανόνων  χρήση του Krav Maga.

Αυτή όμως η πρακτική εξομοιώνει την φιλοσοφία και τις αρχές του Krav Maga με τις πολεμικές τέχνες και τα μαχητικά σπορ. Μπασταρδεύοντας τη μέθοδο και δημιουργώντας σύγχυση στους ασκούμενους που ενώ εκπαιδεύονται σε ένα σύστημα αυτοάμυνας, εκφράζονται και λειτουργούν σαν αθλητές.

Η Krav Maga Science προσπαθώντας να δώσει λύση στο πρόβλημα, δημιούργησε ένα αυτόνομο τμήμα Krav Maga στα πρότυπα εκπαίδευσης της IDF.  Οι ασκούμενοι ανεξάρτητα αν είναι μέλη της Krav Maga Science ή ανήκουν σε άλλη οργάνωση, θα μπορούν να βιώνουν μια διαφορετική και πιο άμεση εκπαιδευτική εμπειρία.  

Οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεση τους τον προστατευτικό εξοπλισμό Krav Maga της IDF και θα είναι ενδεδυμένοι με Tactical παντελόνι σε αντίθεση με την παραδοσιακή φόρμα του Krav Maga. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι μια επίπονη και δυναμική εμπειρία για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν μια πιο σκληροπυρηνική πλευρά του Krav Maga. 

Συχνότητα μαθημάτων:
1 φορές / εβδομάδα
(Κατόπιν συνεννόησης).

 

Διάρκεια:
55 λεπτά.  

Κόστος:
15€ / μάθημα
(Συμπεριλαμβάνεται ο προστατευτικός εξοπλισμούς).