Ατομικό Σχολείο Εκπαιδευτών

Αν ενδιαφέρεσαι να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά ως εκπαιδευτής Αυτοάμυνας / Krav Maga, αλλά δεν έχεις τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα χρονοβόρο σχολείο εκπαιδευτών, η Krav Maga Science έχει τη λύση. Έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε επαγγελματική κατάρτιση στην Αυτοάμυνα / Krav Maga σε μορφή ατομικών ή ολιγομελών τμημάτων.  Εσύ επιλεγείς τις μέρες και τις ώρες που μπορείς να διαθέσεις για την εκπαίδευση σου. Εμείς φροντίζουμε για την άρτια και ολοκληρωμένη  εκπαίδευση σου, σύμφωνα με το γνωστικό και τεχνικό σου επίπεδο στο Krav Maga και τα συστήματα αυτοάμυνας.

Η εκπαιδευτική εμπειρία περιέχει εμπλουτισμένη θεωρητική γνώση, σε θέματα που αφορούν τις αρχές και τους κανόνες που διέπουν την Αυτοάμυνα, διδακτική προσέγγιση σύμφωνα με την νευροεπιστήμη της εκπαίδευσης, εξοικείωση και εν τω βάθει γνώση των τεχνικών και τακτικών που διέπουν την μέθοδο του Krav Maga, πληθώρα συνοδευτικών Drills για βέλτιστη αφομοίωση της μεθόδου από τον μαθητή, χρήση τεχνολογικού εξοπλισμού και τέλος διαδικασίες και πρωτόκολλα προώθησης και Marketing.  

Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν την πρακτική τους  άσκηση, σε ρεαλιστικά εποπτευόμενα τμήματα Αυτοάμυνας / Krav Maga, για απόκτηση διδακτικής εμπειρίας και εξοικείωσης με το επαγγελματικό περιβάλλον του Εκπαιδευτή Αυτοάμυνας / Krav Maga.

Το πρόγραμμα είναι εξατομικευμένο, άρα η διάρκεια του εξαρτάται από το γνωστικό και τεχνικό επίπεδο του υποψήφιου εκπαιδευτή και του χρόνου που μπορεί να διαθέσει.  

Η Krav Maga Science είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών ως ενεργός και νόμιμος κλάδος μάχης. Με αποτέλεσμα κάθε πιστοποιητικό που εκδίδει να πλήρη κάθε νομιμότητα και αναγνώριση.  Παράλληλα η Krav Maga Science λειτουργεί υπό την αιγίδα του Κέντρου Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld» (ΑΜΣ 31716). Τέλος η Krav Maga Science είναι αναγνωρισμένη από την Ισραηλινή ομοσπονδία Elite Krav Maga Federation, με δυνατότητα απόκτησης και ισραηλινής πιστοποίησης και μετεκπαίδευσης στο Ισραήλ.  

Οι απόφοιτοι του προγράμματος έχουν τη δυνατότητα να δραστηριοποιηθούν ανεξάρτητα ή να ενταχτούν στο δίκτυο εκπαιδευτών της Krav Maga Science.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα επιμόρφωσης, λειτουργεί όλο το χρόνο κατόπιν συνεννόησης με τους υπεύθυνους εκπαιδευτές.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις, επικοινωνήστε με την γραμματεία της Krav Maga Science στα τηλέφωνα 2114040394 & 6972114778.  

 

 

 

 

 

  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com