Αναζήτηση

Η Σχέση της Krav Maga Science Με Την Ισραηλινή Ομοσπονδία Elite Krav MagaΗ Krav Maga Science είναι αναγνωρισμένη και πιστοποιημένη από την Ισραηλινή ομοσπονδία Elite Krav Maga Federation. Η Elite Krav Maga, εδρεύει στο Bat Hefer του Ισραήλ με ιδρυτή και επικεφαλής εκπαιδευτή τον Master Matan Bochner του οποίου τον βαθμό, απένειμε o Yehuda Avikzar ιδρυτής της IMA και γιος του Grand Master Eli Avikzar RIP (Dan 10), ιδρυτή του ισραηλινού Krav Magen.

Ο Master Matan Bochner είναι πρώην στρατιωτικός αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής μονάδας (Lotar). Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας εκπαιδεύτηκε σε θέματα αντιτρομοκρατίας και διατέλεσε στην εσωτερική ασφάλεια της Ισραηλινής αστυνομίας και συνοριακής αστυνομίας του Ισραήλ. Επίσης διατέλεσε διοικητής στρατιωτικού τμήματος ως ντετέκτιβ ειδικών συλλήψεων της στρατιωτική αστυνομία του Ισραήλ.

Ο Master Matan Bochner ίδρυσε την “Elite Krav Maga” (EKM) μετά από πολλά χρόνια ανάπτυξης και βελτίωσης τεχνικών και κινήσεων, καθώς θέλησε να δημιουργήσει μια μέθοδο που να παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση αντιμετώπισης για όλους τους τύπους επιθέσεων και ιδιαίτερα επιθέσεων από επιτιθέμενους εξειδικευμένους σε ποικίλες πολεμικές τέχνες.

Ο Matan Bochner είναι ανώτερος μαθητής των εκπαιδευτών Yehuda Avikzar (Dan 8) και Eli Avikzar RIP (Dan 10).


Ο Master Matan Bochner διδάσκει στην έδρα της Elite Krav Maga στο Bat Hefer και σε σεμινάρια στο Ισραήλ και σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων κυβερνητικών υπουργείων, δυνάμεων ασφαλείας και πολιτών.

Η Elite Krav Maga είναι αναγνωρισμένη ομοσπονδία από τους εξής Ισραηλινούς φορείς:

1. Ministry of sports and culture.

2. Ministry of welfare

3. Ministry of defense

4. Ministry of energy and water

5. Ministry of interior

6. Ministry of homeland security

7. Ministry of immigration

8. Ministry of health

9. Ministry of economy

Η Elite Krav Maga έχει εκπαιδευτικά παραρτήματα στο Ισραήλ, την Ευρώπη και την Αμερική. Και συνεργάζεται με ενεργούς εκπαιδευτές της IDF, αναβαθμίζοντας συνεχώς το περιεχόμενο της ύλης και μεθοδολογίας του συστήματος.

Εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Elite Krav Maga Federation είναι ο Βασίλης Πετρίδης, ιδρυτής και επικεφαλής της Krav Maga Science. O Βασίλης Πετρίδης κατέχει τον βαθμό του Expert 2 και είναι πιστοποιημένος ως Director Κεντρικής Ευρώπης για την Elite Krav Maga.

Ο Master Matan Bochner και ο Βασίλης Πετρίδης, συνεργάζονται εντατικά, ανταλλάσοντας γνώσεις και δουλεύοντας πάνω στην εξέλιξη του Krav Maga ενώ οι ασκούμενοι και οι εκπαιδευτές της Krav Maga Science, έχουν την δυνατότητα να μετεκπαιδευτούν στο Ισραήλ και να πιστοποιηθούν με τα διπλώματα της Elite Krav Maga Federation.74 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com