Αναζήτηση

Transfer Workshop Ηράκλειο Κρήτης & ΘεσσαλονίκηΗ Krav Maga Science στην προσπάθεια της να ενημερώσει το κοινό, σχετικά με την εκπαιδευτική της μεθοδολογία και την αποτελεσματικότητα της ύλης της, διοργανώνει ειδικό Transfer Workshop στο Ηράκλειο Κρήτης 19 & 20 Ιανουαρίου και στην Θεσσαλονίκη 26 & 27 Ιανουαρίου. Στο Workshop θα δοθούν όλα τα ιστορικά στοιχεία της προέλευσης του Krav Maga, θα διδαχτούν οι αρχές που διέπουν το σύστημα και θα αναλυθεί η δομή των τεχνικών και τακτικών σύμφωνα με τα στάνταρτ της Krav Maga Science.

Το Workshop είναι ανοικτό για όλους ανεξάρτητα από την εμπειρία ή μη στο Krav Maga και ανεξάρτητα από το αν θα συνεχίσουν την εκπαίδευση τους με την Krav Maga Science ή όχι. Παράλληλα είναι ανοικτό και για εκπαιδευτές και ασκούμενους άλλων οργανώσεων ή εκπαιδευτών του Krav Maga και των πολεμικών τεχνών που ενδιαφέρονται να δουν μια διαφορετική προσέγγιση της αυτοάμυνας και του Krav Maga, αλλά πρώτιστος μια νέα εκπαιδευτική μεθοδολογία, βασισμένη στην νεύρο επιστήμη της μάθησης.

Στόχος της Krav Maga Science είναι η προώθηση ενός δομημένου συστήματος αυτοάμυνας, που δεν θα περιορίζεται ή γνώση από μια στείρα υλη, αλλά θα αναβαθμίζεται συνεχώς ακλουθώντας της ανάγκες της κοινωνίας και των μελών της.

Στο Workshop θα διδάξει ο επικεφαλής της Krav Maga Science Βασίλης Πετρίδης, Expert 2 και Director της Ισραηλινής ομοσπονδίας Elite Krav Maga.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν την υλη της Krav Maga Science, θα αποκτήσουν δωρεάν πρόσβαση για ένα χρόνο στην On Line Academy της Krav Maga Science, όπου θα μπορούν να βρουν τα Videos των τεχνικών στην ελληνική γλωσσά, θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης και όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να δώσουν εξετάσεις για μετατροπή του βαθμού ή αύξηση επίπεδου από την Krav Maga Science.

Το κόστος του transfer Workshop για τις δυο μέρες εκπαίδευσης είναι 60€

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να αποστέλλετε τα στοιχεία σας στο Inbox του Facebook της σελίδας Krav Maga Science Greece ή στο Email: kravmagascience@gmail.com.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση, μπορείτε να επικοινωνείτε και με τα τηλέφωνα της Krav Maga Science 211 4040394 και 6972114778

#KravMagaScience #κραβμαγκα #KravMaga #KravMagagreece #heraklion #thessaloniki

1 προβολή
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com