Αναζήτηση

Krav Maga Science NewsΣτόχος κάθε οργανισμού είναι να μπορεί να λειτουργεί αρμονικά με τα μέλη του και να αναπτύσσεται με υγιή και αξιοπρεπή τρόπο, ιδιαίτερα αν το αντικείμενο που δραστηριοποιείται αφορά ένα ευαίσθητο και σοβαρό θέμα, όπως η ασφάλεια.


Η Krav Maga Science πλησιάζοντας τα δυο χρόνια λειτουργίας της, πετυχαίνει αυτό που ο ιδρυτής της Βασίλης Πετρίδης είχε οραματιστεί. Μια οργάνωση που με επαγγελματισμό, χωρίς περιορισμούς και όρια στην γνώση, με ευθύνη και σοβαρότητα, θα προσφέρει άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην αυτοάμυνα και το Krav Maga στην Ελλάδα.


Η Krav Maga Science με κατοχυρωμένο trade mark, μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να εκπαιδεύσει δεκάδες πολίτες στις τεχνικές και τακτικές του Krav Maga, έχει οργανώσει πληθώρα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων και διαλέξεων με θέμα την ασφάλεια, αυτοπροστασία και αυτοάμυνα, έχει οργανώσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα σεμινάρια αυτοάμυνας / Krav Maga για κωφούς και βαρήκοους και παιδιά με κινητικά προβλήματα.


την ομάδα της Krav Maga Science απαρτίζουν δώδεκα εκπαιδευτές όλοι τους καταρτισμένοι και ενημερωμένοι σύμφωνα με τα εκπαιδευτικά πρότυπα που έχει ορίσει η Krav Maga Science βασισμένα στην ανανεωμένη ύλη της και την νεύρο-επιστήμη της μάθησης.


Η Krav Maga Science συνεχίζει δυναμικά με τρία νέα παραρτήματα σε Χαλκίδα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης, ενώ για πρώτη φορά στα δεδομένα του Krav Maga στην Ελλάδα, λειτουργεί για όλα τα μέλη της Krav Maga Science δωρεάν υπηρεσία OnLine Academy με πρόσβαση σε Videos με την ύλη, σημειώσεις, εγχειρίδια και σεμινάρια στην ελληνική γλώσσα.


#KravMagaScience #news #kravmagagreece

0 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com