Αναζήτηση

ATHENS ELITE KRAV MAGA TRAININGΜια συναρπαστική εμπειρία εκπαίδευσης και γνώσης αναμένεται για τους Έλληνες φίλους, ασκούμενους και εκπαιδευτές Krav Maga και οποιονδήποτε δραστηριοποιείτε στον τομέα της ασφάλειας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας.

Ο ισραηλινός εκπαιδευτής Krav Maga, Master Matan Bochner, επικεφαλής της ομοσπονδίας EKM θα πραγματοποιήσει ένα τριήμερο σεμινάριο στις 25, 26 & 27 Μάιου στην έδρα της Krav Maga Science.

Ο Master Matan Bochner είναι πρώην στρατιωτικός αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής μονάδας (Lotar). Στη στρατιωτική του θητεία εκπαιδεύτηκε σε θέματα αντιτρομοκρατίας Lotar, Cqc / cqb και διατέλεσε στην εσωτερική ασφάλεια της Αστυνομικής και Συνοριακής Αστυνομίας του Ισραήλ. Επίσης διατέλεσε διοικητής στρατιωτικού τμήματος και Διοικητής τμήματος ως Ντετέκτιβ ειδικών συλλήψεων – (στρατιωτική αστυνομία).

Το τρίμερο θα περιλαμβάνει βασική εκπαίδευση στο Krav Maga, τεχνικές και τακτικές ενόπλων επιθέσεων και εκπαίδευση σε θέματα σωματοφυλακής. Παράλληλα στις 26/5 θα πραγματοποιηθεί τρίωρο απογευματινό σεμινάριο με θέμα «Kubotan & Tactical Pen» το οποίο μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει χωρίς απαραίτητα να συμμετάσχει στο υπόλοιπο πρόγραμμα.

Το σεμινάριο μπορούν να το παρακολουθήσουν όλοι, ανεξάρτητα το επίπεδο, την οργάνωση ή την ομοσπονδία που ανήκουν.

Θα δοθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης της ισραηλινής ομοσπονδίας Elite Krav Maga.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υλη και το κόστος συμμετοχής επισκεφτείτε το Link: https://www.kravmaga.com.gr/elite-krav-maga ή επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 211 4040394 6972 114 778 email: kravmagascience@gmail.com

#elitekravmaga #kravmagagreece #matanbochner #kravmagascience #kravmagacourse

5 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com