Αναζήτηση

Nick Drossos - Vassilis PetridisΟ Ελληνοκαναδός σπεσιαλίστας της αυτοάμυνας Nick Drossos, με πάνω από 350.000 συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube, βρέθηκε στην Ελλάδα για να περάσει τις γιορτές του πασχα με την οικογένεια του.  

Στο διάστημα αυτό πραγματοποίησε ένα μοναδικό Σεμιναριο «Αυτοάμυνας σε επίθεση με μαχαίρι» διδασκοντες απλες και κατανοητες τεχνικές, με βάση την τεράστια εμπειρία του από πραγματικά περιστατικά που έχει βιώσει εργαζόμενος  ως υπεύθυνος  ασφαλείας  σε  clubs του Καναδά. 

Παράλληλα συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Krav Maga Science, εκπαιδευτή Βασίλη Πετρίδη όπου συζήτησαν για θέματα αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας και συμφώνησαν, την έναρξη μιας από κοινού συνεργασίας με στόχο την οργάνωση σεμιναρίων και σχολείων σε Καναδά, Ελλάδα και Γερμανία. 

Ο Nick Dross θα επιστρέψει στην Ελλάδα στα μέσα Σεπτεμβρίου 2018, για την διεξαγωγή του πρώτου σχολείου Εκπαιδευτών αυτοάμυνας Level 1 στην έδρα της Krav Maga Science.

Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν ένα πακέτο παράκτιων και άμεσων γνώσεων αυτοάμυνας ή επιθυμούν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά ως εκπαιδευτές, μπορούν να επικοινωνούν με την Krav Maga Science για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 

211 4040393 6972 114 778

Email:

kravmagascience@gmail.com

www.kravmaga.com.gr

#nickdrossoscoaching #NickDrossos #greece #selfdefense #KravMaga #KravMagagreece #KravMagaScience #kravmagaVassilispetridis #VassilisPetridis

7 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com