top of page

Το Πρόγραμμα C.U.S.C (Civilian Urban Survival Course) από τον Φεβρουάριο και στο Κολλέγιο Αθηνών

Εικόνα συγγραφέα: Vassilis PetridisVassilis Petridis



Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε το τρίτο σχολείο C.U.S.C που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα σε συνεργασία με το Κολλέγιο Αθηνών.


Το Civilian Urban Survival Course είναι ένα πολυθεματικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα, επικεντρωμένο στη πρόληψη, διαχείριση και αντιμετώπιση κρίσεων σε αστικό περιβάλλον. Αποτελείται από θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια, αυτοπροστασία και αυτοάμυνα πολίτων. Η ύλη συνδυάζει τις αρχές των ισραηλινών συστημάτων αυτοάμυνας, την επιστήμη της εγκληματολογικής ψυχολογίας και τα εργαλεία του life coaching.


Θα διδαχθούν και αναλυθούν οι μηχανισμοί που διέπουν τη βία και το έγκλημα, τεχνικές και τακτικές πρόληψης και αντιμετώπισης κίνδυνων και σύγχρονων κρίσεων, με στόχο την απόκτηση χρηστικών εφοδίων και δυνατοτήτων για την ατομική και οικογενειακή σας θωράκιση.  


Παράλληλα στη ύλη περιλαμβάνονται μαθήματα βασικών πρώτων βοηθειών, όπως και ειδικά μαθήματα τακτικής φροντίδας πεδίου. 


Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Αθηνών στο Ψυχικό. Απευθύνεται σε όλους ανεξαιρέτως, χωρίς να απαιτείται καμία προηγούμενη εμπειρία ή τέλεια φυσική κατάσταση.  


Η διάρκεια του προγράμματος είναι 14 εβδομάδες, με μάθημα κάθε Τέταρτη από τις 19:00  έως τις 20:30. Η έναρξη του προγράμματος είναι την Τετάρτη 2 Φεβρουάριου 2024.




Comments


Γίνετε συνδρομητές στο newsletter μας 

Ευχαριστούμε για την εγγραφή σας!

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Krav Maga Science HQ

Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com

bottom of page