Αναζήτηση

Σεμινάριο Αστυνομικού Krav Maga Από Την Krav Maga Science


Krav Maga Science, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020, στην κεντρική της σχολή στον Άγιο Δημήτριο, πραγματοποίησε ειδικό σεμινάριο Αστυνομικού Krav Maga, με εισηγητή τον ιδρυτή και επικεφαλής εκπαιδευτή – Expert Βασίλη Πετρίδη. Το σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 20 αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών και τμημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο σεμινάριο αναλύθηκαν τεχνικές και τακτικές επιχειρησιακού Krav Maga σύμφωνα με τα ισραηλινά εκπαιδευτικά πρότυπα των σωμάτων ασφαλείας. Οι συμμετέχοντες ανταποκρίθηκαν στις νέες γνώσεις και προσεγγίσεις με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και ενδιαφέρον, εμπλουτίζοντας την επιχειρησιακή τους φαρέτρα με νέες μεθόδους αυτοπροστασίας, προσέγγισης υπόπτου, έλεγχου και σύλληψης. Η εκπαίδευση ολοκληρώθηκε με ανάλυση και πρακτική εξάσκηση υποθετικών σεναρίων.


Η Krav Maga Science στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφοράς, είναι στη διάθεση κάθε υπηρεσίας του ελληνικού κράτους για πρόσφορα εκπαιδευτικών προγραμμάτων ασφαλείας, αυτοπροστασίας και αυτοάμυνας σε πολίτες και σώματα ασφαλείας.


Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμμετέχοντες Αστυνομικούς και ιδιαίτερα τον Αξιωματικό του Α/Τ Αργυρούπολης – Ελληνικού, Αστυνόμο Β, Κο Αλέξανδρο Σταθόπουλο για την υποστήριξη του ώστε είναι δυνατή η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου σεμιναρίου.
48 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com