Αναζήτηση

Περί Ομοσπονδιών, Αναγνωρίσεων & Νομιμότητας Του Krav Maga


Η Krav Maga Protection International και η Krav Maga Science, είναι εν ενεργεία νόμιμοι Κλάδοι Μάχης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.


Σύμφωνα και με βάση τα νομικά πλαίσια, η KMP International και η KMS, έχουν την αρμοδιότητα να εκπαιδεύουν, να πιστοποιούν και να διοργανώνουν σχολές εκπαιδευτών υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ, έτσι ώστε τα πτυχία να είναι αναγνωρισμένα και νόμιμα.


Όλοι οι εκπαιδευτές των παραπάνω οργανισμών, εκτός την άρτια τεχνική γνώση και τα νόμιμα πτυχία εκπαιδευτών που κατέχουν, είναι πιστοποιημένοι προπονητές και συμμετέχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις σχολές προπονητών της ΕΟΠΤ, προκειμένου να προσφέρουν σωστές και πάνω από όλα ασφαλές εκπαιδεύσεις στους εκπαιδευόμενους


Η Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών Β.Σ.Κ. ιδρύθηκε το 2003 με έδρα την Θεσσαλονίκη έπειτα από πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των πολεμικών τεχνών, των συλλόγων και των προπονητών.

Είναι η ανώτατη αρχή ως μη κερδοσκοπική εθελοντική ένωση συλλόγων [Νομικών Προσώπων Ιδιωτικού Δικαίου | Αρ. Απ. Πρωτοδικείου: 28981/ 03] με σκοπούς κοινωφελείς, αθλητικούς, φιλανθρωπικούς, πολιτιστικούς, μορφωτικούς και ψυχαγωγικούς. Απαριθμεί στη Δύναμη περισσότερα από 250 σωματεία με χιλιάδες αθλητές, από όλες τις γνωστές Πολεμικές Τέχνες.


Η ΕΟΠΤ καλεί κάθε εκπαιδευτή που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στον Ελλαδικό χώρο να επικοινωνήσει μαζί της.

Πληροφορίες: 2310 659346 | ΚΙΝ: 6977 542620

ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.Ο.Π.Τ. Λεχόβου 4, Σταυρούπολη, 56430 Θεσσαλονίκη

188 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com