Αναζήτηση

Ο CEO Του Ισραήλ-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητήριου Cobi Bitton Στην Ελλάδα 14 Ιανουαρίου 2020
Η AHEPA «ΙΚΑΡΟΣ» σε συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πολιτισμού Ισραηλινών Τεχνών «Imi Lichtenfeld» «Krav Maga Science», έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν σε μια ιδιαίτερη εκδήλωση, αρωγό των Ελληνο- ισραηλινών σχέσεων με ομιλητή τον CEO του Ισραήλ-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητήριου Cobi Bitton, με θέμα: «Ισραήλ & Ελλάδα οι νέοι αργοναύτες της καινοτομίας».


Ο κ. Cobi Bitton είναι ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος (CEO) της INTEGRITAS PEOPLE & BUSINESS (IPB). Ο κ. Bitton έχει εκτεταμένη εμπειρία στην επιχειρηματική ανάπτυξη στο Ισραήλ και στις διεθνείς αγορές, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Τα τελευταία 23 χρόνια ασχολείται με συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την επιχειρηματική ανάπτυξη και τη διεξαγωγή πρωτοποριακών διαδικασιών καινοτομίας σε οργανισμούς και ιδιωτικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο και τα τελευταία 5 χρόνια στην Ελλάδα. Ο κ. Bitton είναι εξοικειωμένος με την επιχειρηματική και κοινωνική κουλτούρα στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει ένα ευρύ δίκτυο επιχειρηματιών και ηγετών της κοινής γνώμης. Ο κ. Bitton είναι μέντορας, επιχειρηματίας με σημαντική εμπειρία στο ισραηλινό οικοσύστημα και υπηρετεί στα συμβούλια των εταιρειών Intervyo, SkySaver και KisLev, που είναι ισραηλινές καινοτόμες εταιρείες.


Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών στην αίθουσα Ρήγας Φεραίος, ώρα 19:00 -21:00. Με ελεύθερη είσοδο.


Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Ισραήλ–Ελληνικό Εμπορικό Επιμελητήριο.87 προβολές0 σχόλια
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com