Αναζήτηση

Ελένη Βαργιαμίδου Το Νέο Μέλος Της Εκπαιδευτικής Ομάδας Της KMSΗ Krav Maga Science, ξεκίνα την νέα σεζόν με μια ακόμα σημαντική συνεργασία. Η γυμνάστρια Ελένη Βαργιαμίδου είναι το νέο μέλος της εκπαιδευτικής και επιστημονικής ομάδας της Krav Maga Science στο Ηράκλειο Κρήτης. Η Ελένη με την εμπειρία της ως γυμνάστρια και αθλήτρια του Tae Kwon Do, θα αναλάβει συμβουλευτικό και προπονητικό ρόλο στην προετοιμασία και καθοδήγηση των ασκούμενων της Krav Maga Science στο Ηράκλειο.


Με την πολύτιμη πρόσφορα της Ελένης Βαργιαμίδου, η Krav Maga Science κάνει ένα ακόμα βήμα εξέλιξης και αναβάθμισης των υπηρεσιών της, με στόχο πάντα την υψηλή ποιότητα και την άρτια εκπαιδευτική προσέγγιση.


Ελένη Βαργιαμίδου Γεννημένη στην Θεσσαλονίκη στις 8 Ιουλίου του 1994, τα παιδικά της χρόνια έζησε στο Διδυμότειχο όπου και ασχολήθηκε για χρόνια με το αγωνιστικό Tae Kwon Do λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες και πρωταθλήματα. Η αγάπη της για τον αθλητισμό την οδήγησε στην εισαγωγή της στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Πανεπιστημίου Θράκης. Ταυτόχρονα με τις πανεπιστημιακές της σπουδές, πήρε το δεύτερο πτυχίο της ως Group Fitness Instructor και ως Personal Trainer. Από την αποφοίτηση της και μετά ασχολείται επαγγελματικά σε γυμναστήρια προσπαθώντας να μεταδώσει την μαγεία του αθλητισμού και της άσκησης.0 προβολές
  • Facebook
Krav Maga Science HQ Greece
Agiou Dimitriou 309 & Psiloriti 2 - Agios Dimitrios -  17342
Tel.: +30 211 4040394  Email: kravmagascience@gmail.com