top of page

Σάβ 13 Ιαν

|

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Security Personnel & Law Enforcement Course

2P Protect & Protect

Οι εγγραφές έκλεισαν
Δείτε άλλες εκδηλώσεις
Security Personnel & Law Enforcement Course
Security Personnel & Law Enforcement Course

Ώρα & Τοποθεσία

13 Ιαν 2024, 8:00 μ.μ. – 14 Ιαν 2024, 8:00 π.μ.

Άγιος Δημήτριος Αττικής, Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 309, Αγ. Δημήτριος Αττικής 173 42, Ελλάδα

Σχετικά με την εκδήλωση

Τα σώματα ασφαλείας αναμφισβήτητα αποτελούν την πρώτη γραμμή προστασίας της κοινωνίας μας. Κάθε είδους φύλαξη και αστυνόμευση, για να μπορεί να εξυπηρετεί αποτελεσματικά το σκοπό της,  είναι αναγκαίο να ακολουθεί υψηλού επιπέδου επιχειρησιακά πρότυπα και διαδικασίες, απαραίτητα εναρμονισμένες με τις ηθικές αξίες και την επικρατούσα τοπική νομοθεσία.

Εκπαιδευτικά πρωτοκόλλα σχεδιασμένα για τις ανάγκες και το νομικό και δικαστικό σύστημα άλλων κρατών, όσο εντυπωσιακές και αν φαντάζουν, ελλοχεύουν ποινικές ευθύνες, αυξάνουν το ρίσκο σοβαρού τραυματισμού ή θανάτου και  γενικά δυσχεραίνουν το έργο επιβολής του νόμου και της τάξης.

Ο τομέας της ασφάλειας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός τόσο σε επίπεδο εκπαίδευσης και επιχειρησιακού σχεδιασμού όσο και σε θέματα εξοπλισμού. Κάθε λάθος, έλλειψη ή παρανόηση μπορεί να έχει σοβαρό αντίκτυπο σε ατομικό, τοπικό ή ακόμα και παγκόσμιο επίπεδο.

Από τον φρουρό ενός super market, έως τον ανώτερο αξιωματικό της αστυνομίας, η επιβολή του νόμου είναι μια σύνθετη, πολυδιάστατη, απαιτητική, δύσκολη και με αρκετούς κίνδυνους εργασία. Απαιτεί ωριμότητα, σοβαρότητα, συγκέντρωση, συνέπεια, αυτοέλεγχο και συνεχή εκπαίδευση. Συμπεριφορές εγωκεντρισμού και έπαρσης θα θέσουν σε κίνδυνο κάθε αποστολή που θα τους δοθεί, ενώ εκπαιδευτικά πρωτοκολλά βασισμένα αποικιστικά σε χρήση πυροβόλων όπλων και μεθόδων σχεδιασμένων για πολεμικά πεδία μάχης, δεν θα έχουν καμία χρηστικότητα σε αστικό πεδίο, σε περίοδο ειρήνης και σε μια χωρά με αυστηρούς περιορισμούς στα θέματα που αφορούν τα όπλα ακόμα και από την ίδια την αστυνομία.

Η Krav Maga Scienceπροσκαλεί όσους και όσες δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, σε ένα εξειδικευμένο σχολείο τεχνικών και τακτικών ασφάλειας, προστασίας και επιβολής του νόμου χωρισμένο σε τρία μέρη. Ένα απαραίτητο εκπαιδευτικό συμπλήρωμα για κάθε άγρυπνο φρουρό της κοινωνίας μας που θα τον βοηθήσει να προστατέψει και να προστατευτεί.

Η ύλη περιλαμβάνει κάθε πιθανό, χρήσιμο και χρηστικό επιχειρησιακό και διασωστικό εργαλείο που κάθε υπεύθυνος ασφαλείας και επιβολής του νόμου απαιτείται να γνωρίζει, προσαρμοσμένα στις επικρατούσες συνθήκες και δικαιοδοσίες της Ελλάδας.

Το πρώτο μέρος αφορά το χτίσιμο του ιδανικού φρουρού και αφορά άτομα που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στον τομέα της στατικής φύλαξης σε οικίες, καταστήματα, ξενοδοχεία, κ.α. Αυτό δεν αποκλείει από την συμμετοχή και κάθε έμπειρο υπεύθυνο ασφαλείας που θέλει να αναπτύξει τις τεχνικές και τακτικές του γνώσεις και ικανότητες.

Το δεύτερο μέρος αφορά την ανάπτυξη ικανοτήτων προστασίας τρίτου προσώπου. Απευθύνεται σε άτομα που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν ως συνοδοί ασφαλείας σε κρατικό ή ιδιωτικό επίπεδο.

Και το τρίτο μέρος αφορά τεχνικά, τακτικά και επιχειρησιακά θέματα που αφορούν αστυνομικούς. Πιο συγκεκριμένα η εκπαίδευση είναι επικεντρωμένη στις διαδικασίες ακινητοποίησης, έρευνας,  σύλληψης και αντιμετώπισης βίαιων επιθέσεων.

Και στα τρία μέρη θα διδαχθεί επιπρόσθετα το πρωτόκολλο εφαρμογής ΚΑΡΠΑ & χρήσης Aαπινιδωτή, καθώς επίσης και το πρωτόκολλο ΤECC(Tactical Emergency Casualty Care) που αφορά την επείγουσα τακτική διάσωση και αυτό διάσωση τραυματία σε αστικό πεδίο.

​Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί σε 3 σαββατοκύριακα συνολικής διάρκειας 72 ωρών. Με 12 ώρες εκπαίδευσης / ημέρα. Είναι μια ιδιαιτέρα απαιτητική διαδικασία με πλούσια ύλη και θεματολογία. Το κάθε μέρος αποτελεί τμήμα της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, αλληλοσυμπληρώνοντας το ένα το άλλο.

Ημερομηνίες και ώρες

Part 1 Security Guards  13 & 14 Ιανουαρίου 2024   |  8:00 - 20:00

Part 2 Bodyguarding 27 & 28 Ιανουαρίου 2024   | 8:00 - 20:00

Part 3 Police Officers 10 & 11 Φεβρουαριου 2024  |  8:00 - 20:00

​Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για όσους και όσες δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας. Το πρόγραμμα βασίζεται στα ισραηλινά πρότυπα, αλλά είναι προσαρμοσμένο στην Ελληνική πραγματικότητα και νομοθεσία. Ιδανικά προτείνεται για υπαλλήλους εταιριών φύλαξης, φρουρούς,  σωματοφυλακές, αστυνομικούς, πυροσβέστες και πληρώματα του EKAB. Για τη συμμετοχή απαιτείται οι ενδιαφερόμενοι να είναι υγιείς, σε καλή φυσική και ψυχονοητική κατάσταση και να μην έχουν καταδικαστεί ούτε και διώκονται για καμία πράξη σε βαθμό κακουργήματος.

Οφέλη εκπαίδευσης

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα εμπλουτίσει τους συμμετέχοντες με χρηστικά εργαλεία για αποτελεσματική δράση στο πεδίο εργασία τους. Με πρωταρχικό στόχο τη διασφάλιση της ακεραιότητας τους και αντικειμενικό σκοπό τη διατήρηση της ασφάλειας και τάξης με τον πιο σύννομο και αποτελεσματικό τρόπο.

Κόστος

Συνολικό κόστος 680€ με μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων 12 άτομα. Για το λόγω αυτό θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.  Για την κατοχύρωση θέσης απαιτείται η καταβολή προκαταβολής 70€. Το υπόλοιπο ποσό εξοφλείται  σε τρεις δόσεις των 156€ πριν τις ημέρες διεξαγωγής των μαθημάτων και πριν την έναρξη του μαθήματος.

Διπλώματα – Πιστοποιήσεις

Οι συμμετέχοντες για κάθε μέρος που θα ολοκληρώνουν επιτυχώς, θα τους απονέμεται σχετικό πιστοποιητικό παρακολούθησης, βεβαίωση των διδακτικών ενοτήτων που έχουν παρακολουθήσει και επιπρόσθετη συστατική επιστολή για τη δημιουργία ενός πλήρους βιογραφικού φάκελου.

Τόπος διεξαγωγής

Το βασικό μέρος της εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Krav Maga Scienceστον Άγιο Δημήτριο. Ενδέχεται να γίνει χρήση εξωτερικών σημείων και σκοπευτηρίου (το κόστος των πυρομαχικών δεν περιλαμβάνεται στην τιμή). Οι τοποθεσίες θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Απαραίτητος εξοπλισμός – ενδυμασία

Όλος ο απαιτούμενος εξοπλισμός παρέχεται από την Krav Maga Science. Από ενδυμασία ιδανικό θα ήταν η επιλογή του ρουχισμού που συνήθως φοράτε κατά την εργασία σας. Σε αντίθετη περίπτωση προτείνεται παντελόνι tactical / cargo με ζώνη. Όσοι διαθέτετε νόμιμο ατομικό οπλισμό μπορείτε μετά τον ανάλογο έλεγχο να τον χρησιμοποιήσετε στην εκπαίδευση σας

Δήλωση συμμέτοχης

  • Προκαταβολή

    Τα 70€ αντιστοιχούν σε προκαταβολή για την κατοχύρωση θέσης στο σχολείο και την απόκτηση εισιτήριου εισόδου. Το υπόλοιπο ποσό θα δοθεί σε τρεις δόσεις των 156€. Οι δόσεις θα πρέπει να καταβληθούν στο χώρο διεξαγωγής του σχολείου πριν από την έναρξη του κάθε εκπαιδευτικού σαββατοκύριακου.

    70,00 €
    +1,75 € κόστος υπηρεσίας
    Η πώληση τελείωσε

Σύνολο

0,00 €

Κοινοποίηση εκδήλωσης

bottom of page