Η Krav Maga Science και ο επικεφαλής εκπαιδευτής της Βασίλης Πετρίδης, σας παρουσιάζουν την πρώτη ελληνική πλατφόρμα ολοκληρωμένης online εκπαίδευσης στην ισραηλινή αυτοπροστασία και αυτοάμυνα Krav Maga.  

Τώρα μπορείτε πιο εύκολα από ποτέ να εκπαιδευτείτε μέσα από ειδικά διαμορφωμένα videos και σημειώσεις που περιέχουν λεπτομερή ανάλυση των τεχνικών και τακτικών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία για αποτελεσματική αφομοίωση και κατανόηση της διδαχθείσας ύλης, αλλά πάνω από όλα έξυπνους τρόπους για να προπονηθείτε χωρίς να απαιτείται η βοήθεια από άλλο άτομο.

Με την online εκπαίδευση της Krav Maga Science, Επιλέγετε εσείς το ποτέ, το που και το ποσό θέλετε να ασχοληθείτε με το υλικό των μαθημάτων. Ενώ για την πραγματοποίηση των προπονήσεων δεν υπάρχει ανάγκη μεγάλου χώρου, ούτε δαπανηρού εξοπλισμού.

 

Αυτό που κάνει ιδιαίτερα καινοτόμο και ξεχωριστό το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, είναι η δυνατότητα αξιολόγησης και πιστοποίησης των ικανοτήτων του ασκούμενου με αναγνωρισμένα πιστοποιητικά και διπλώματα από την Ελλάδα και το Ισραήλ.  

 

Στην πλατφόρμα θα βρείτε εκπαιδευτικά προγράμματα για αρχάριους, προχωρημένους, παιδιά, γυναίκες, σώματα ασφαλείας, πιστοποίηση εκπαιδευτών, κ.α